Ihmisten kokoisille ideoille!

KESKIPISTE-LEADER RY  on maaseudun
kehittämisyhdistys toiminta-alueenaan
Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen,
Nivalan, Pyhännän, Pyhäjärven,
Reisjärven ja Siikalatvan kunnat.

Etusivulle

Transinnovation camp for youth - innovaatioita maaseudulle

Keskipiste-Leader ry olimukana Erasmus+ Youth in Action ohjelman rahoittamassa TransInnovation Camp for Youth -hankkeessa. Hanketta hallinnoi Rieska-Leader ry. Mukana oli Suomen lisäksi kolme muuta partnerimaata: Unkari, Romania ja Latvia.

 

Hankkeen aikana järjestettiin neljä innovaatioleiriä nuorille. Leireillä nuoret pääsivät ideoimaan uusia yrityksiä, tapahtumia tai projekteja maaseudulle. Tavoitteena oli saada nuoret huomaavan maaseudun mahdollisuudet ja innostuvan yrittäjyydestä sekä kehittää innovaatioleirimenetelmää kansainvälisellä tasolla. Hankkeen aikana kerättiin ideoita joka leiriltä ja lopuksi ideat koottiin yhteen julkaisuun, Guide bookiin. Opaskirjasta selviää, miten nuorten kansainvälinen innovaatioleiri järjestetään ja mitä kannattaa muistaa! Lataa opaskirja tästä

 

Hankkeen toteutusaika oli 2015-2017. Ensimmäinen innovaatioleiri järjestettiin Kalajoella 26.2. -3.3.2016, viimeinen Latviassa helmi-maaliskuussa 2017. Osallistumisestaan nuoret saivat todistuksen, kansainvälistä kokemusta ja rutkasti tietoa yrittäjyydestä!

 

Lisätietoja hankeneuvoja Anni-Mari Isoherranen

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook: Trans.inn.camp

Instagram: Trans.inn.camp

 

Facebook
Keskipiste-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu