Ihmisten kokoisille ideoille!

KESKIPISTE-LEADER RY  on maaseudun
kehittämisyhdistys toiminta-alueenaan
Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen,
Nivalan, Pyhännän, Pyhäjärven,
Reisjärven ja Siikalatvan kunnat.

Etusivulle

Vuoden Leader-hanke 2010:

HYMY (Haapajärven kaupunkikeskustan yhteismarkkinointi) 1.7.2008–31.12.2010

Haapajärven Yrittäjät ry:n HYMY-hankkeen kantavana ajatuksena oli, että tapahtumat markkinoivat Haapajärveä parhaiten. Ne luovat mielikuvia ja positiivisuutta, sekä ovat vetovoimaisuuden ja paikkakunnalla viihtymisen työkaluja. Hankkeen aikana kyettiin vaikuttamaan onnistuneiden tapahtumien avulla, joihin osallistuikin paljon väkeä. Tapahtumista kirjoitettiin juttuja lehdissä ja mainokset toimivat myös mielikuvien rakentajina tehokkaasti.

 

Hankkeen aikana toteutettiin mm. äijätori, Starttis -liikuntatapahtuma, joulunavaukset, Kevättä Kauppakadulla sekä Pidot Puistokadulla -tapahtumat. Näiden tapahtumien lisäksi hankkeen aikana liityttiin Citta Slow kaupunkiverkostoon, perustettiin tapahtumafoorumi, kehitettiin kaupungin verkkosivuja sekä järjestettiin kaksi avointa seminaaria, Hakukonelöydettävyys ja Miltä näyttää? sekä monia pienempiä rajatulle kohderyhmälle suunnattuja markkinoinnin koulutustilaisuuksia (mm. lukio, AMK, yritykset).

HHYMY onnistui luomaan vaikutelman kaupungista, jossa on paljon mahdollisuuksia ja jossa tapahtuu yllättävän paljon.

 

Hankkeen onnistumisesta kertoo myös se, että yrittäjien yhteistyö jatkuu ja hyväksi todettuja tapahtumia järjestetään edelleen, vaikka itse hankkeen päättymisestä on kulunut jo useampi vuosi.

 

Facebook
Keskipiste-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu