Ihmisten kokoisille ideoille!

KESKIPISTE-LEADER RY  on maaseudun
kehittämisyhdistys toiminta-alueenaan
Haapajärven, Haapaveden, Kärsämäen,
Nivalan, Pyhännän, Pyhäjärven,
Reisjärven ja Siikalatvan kunnat.

Etusivulle

vuoden leader-hanke 2015

Rekitec Oy ja Reiskone Oy

Keskipiste-Leader ry:n Vuoden Leader –hankkeen palkinto myönnettiin vuonna 2015 ensimmäistä kertaa yrityspuolelle, tarkemmin sanottuna kahdelle yhteistyötä tekevälle yritykselle.  Palkinnon saivat reisjärviset Rekitec Oy ja Reiskone Oy, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä tarjoten palveluita ja tuotteita erityisesti maatalousyrittäjille.


Yrittäjien mukaan yhteistyö yritysten välillä on elintärkeää. Tuotteet ja palvelut tukevat läheisesti toisiaan, toimintojen ja hankintojen yhdistäminen luo säästöjä hankintakuluissa sekä säästää molempien aikaa ja rahaa. Läheisessä yhteistyössä yritykset hyötyvät toisistaan, kun voivat käyttää toistensa vahvuuksia.


Molemmat yritykset ovat hyödyntäneet Leader-tukia, jotka ovat rohkaisseet kehittämään yritystä ja tutkimaan uutta. Tukien avulla on myös pystytty rakentamaan esittelylaitteita, tekemään videoita ja panostamaan näyttävään sähköiseen mediaan. Markkinointiin panostamisen odotetaan näkyvän lähitulevaisuudessa investointi- ja kehittämistarpeena. Myös yhteistyökuvioita jatketaan tulevaisuudessa.

Facebook
Keskipiste-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu